8 Haziran 2011 Çarşamba

BlackBerry Torch 9800 ve iPhone 4

BlackBerry Torch 9800 ve iPhone 4

Biz dokunmatik superphone dinlenme atım hangi görmek için iPhone 4 karşı Blackberry Meşale 9800 pit
BlackBerry 9800 Meşale sadece bir kapasitif dokunmatik ekran sunan akıllı telefon sahneye getirilmiştir, yükseltilmiş OS ve bir sürü boot daha. IPhone 4 geç sorunları kendi payına olmuştur, ama yine çarpıcı bir telefon.
Soru hangi bir dokunmatik maestro arıyorsanız yatırım gerektiğini, nedir?
Ekranbiz numaralarını karşılaştırmak için gidiyoruz, iPhone 4 ekranı BlackBerry Meşale's 360x480 piksel, 3.2 inç büyüklüğünde ekran ekarte olmayan bir çok yüksek çözünürlük 640x960 piksel, 3.5 inç kapasitif dokunmatik ekran, ama, aşağı el kazanır. O BlackBerry Bold 9700 kullanıcısının olduğu gibi, parlak net ve kusursuz's.
IPhone'un çözünürlük, yüksek olabilir ama aslında görebilirsiniz insan gözü daha fazla piksel olduğu gibi görerek, bu madde üzerinde daha fazla show.
O halde ve bu nedenle, tüm Apple BlackBerry daha kapasitif ekranları ile çok daha pratik olmuştur iPhone kazanır, ama sonra, bu yüzden onları zaten bu bir galibiyet bekliyoruz tür ediyorum çok duyarlı.
Kazanan: iPhone 4
IşlemciIPhone 4's 1Ghz işlemci bir yumruk paketi olabilir, ama bu daha hızlı BlackBerry Meşale 9800 çok daha çalışır anlamına gelmez. İkincisi sadece bir 624MHz işlemci paketi olabilir BlackBerry bellek yönetimi çok iPhone'un daha iyidir.
Bazı noktalarda, iPhone ve mücadeleler olmadan çoklu yağ dolu, bu biraz hayal kırıklığı yaratıyor.
BlackBerry Meşale, ancak, birlikte buharlarının yok iPhone 4 olarak çoklu görev gücü için gelişmiş bir işlemciye ihtiyaç duymaz.
Kazanan: BlackBerry Torch 9800
TarayıcıIPhone 4 Safari tarayıcısı, ama kesinlikle şimdi bir akıllı telefon kadar da iyi oldu BlackBerry Meşale 9800's WebKit tarayıcı iPhone atıyor. İlk olarak, sekmeli tarama destekler. Elbette, Safari tarayıcı üzerinde birden sayfalarına erişebilirsiniz, ama o kadar sekmeler arasında geçiş gibi yumuşak değil.
Tarayıcı ayrıca, tarayıcı içinden metin yeniden boyutlandırmak için metin boyutunu tercihlerini kullanır - her zaman size bunu istiyorum büyüklüğüne sağlamak. Blackberry WebKit tarayıcı da nihayet, web sitelerini daha önceki tarayıcı daha iyi hale getirir!
Kazanan: BlackBerry Torch 9800
UygulamalarBlackBerry de HTML 5-powered WebKit tarayıcı API ve taşıyıcı fatura erişim dahil, geliştirici yeni API'ler tanıtacağını, uygulamalar hala App Store's sunan ikincil gelir. Emin, BlackBerry, ancak iş kullanıcıları için daha CRM uygulamaları sunuyor tüketiciler için, iPhone kolayca BlackBerry fetheder.
App Dünyada çok az seçenek var iken BlackBerry uygulamaları da özellikle daha iPhone uygulamaları daha pahalıdır. Ancak, iPhone için farklı üçüncü taraflardan BlackBerry uygulamaları satın almak mümkün olabilir iPhone uygulamaları çok daha yaratıcı ve daha geniş BlackBerry göre kapağı.
Kazanan: Apple iPhone 4
KlavyeiPhone'un en kesinlikle dahil - her dokunmatik telefonu kullanıcı kabul edecek gibi onlara alıştık kapattıktan sonra, dokunmatik klavye harika. Ama donanım klavyeler sadece hayır gerekli alışmak, çalışmak.
Bu, özellikle bir çok BlackBerry Meşale's gibi harika kullanarak durumdur. Eğer Meşale sanal klavye birini kullanmayı tercih edebilirsiniz rağmen (dört seçenek vardır - peyzaj Qwerty, portre Qwerty, Alfanümerik ve BlackBerry SureType), biz son derece yazarken planlıyorsanız eğer Qwerty dışarı donanım slayt kullanmanızı tavsiye ediyorum uzun bir e-posta.
Kazanan: BlackBerry Torch 9800

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder