11 Eylül 2011 Pazar

HTC HD2, Windows Mobile ROM güncellemesi 3.14

Mobil teknoloji haberleri, Microsoft Windows Phone 7 mobil işletim sistemi ve HTC, Samsung ve LG ortakları başlatma cihazlar resmi lansmanı dün hakim olmuştur.
Neredeyse bir içeri süzüldü HTC HD2 ROM yükseltme dün serbest bırakıldı. HTC HD2 kullanmak seviyorum inanılmaz güçlü bir cihazdır ve bir süre için kullanmaya devam edecektir .

HTC HD2 ROM 3.14 iyileştirmeler

Aşağıdaki geliştirmeler göre ROM yükseltmesi ile elde edilebilir HTC Destek web sitesi :
  1. Bu yükseltme HTC HD2 için önceden yayımlanmış olan tüm güncelleştirmeleri içerir;
  2. Rehber uygulaması için izin hızlı kişileri arama ve bulma ;
  3. CPU işlem için geliştirilmiş kullanımı genel anlamda gelişmiş bir deneyim için izin arkaplan işlemlerini hızlandırmak olacaktır;
ÖNEMLİ
Bu güncelleştirme, T-Mobile (ABD) HTC HD2 kullanım için tasarlanmamıştır, ve böylece istenmeyen yan etkileri olabilir.
 

ROM 3.14 HTC HD2 ekran görüntüleri

Yukarıdaki ekran görüntülerini görebilirsiniz Dün gece ben bu ROM ile HTC HD2 parladı. Anahtar improvements biri son kullanıcı  tam 512 MB ​​depolama thea "unlock"  ! Bu hem sol ekran görüntüsü aşağıda yanı sıra sistem bilgilerini Resco Explorer 2010 .
 
Diğer bir gelişme kurma bir e-posta hesabınız için yeni bir kurulum sihirbazı. Şimdi en yaygın e-posta servisleri seçin ve hesapların kimlik bilgileri tek bir giriş ile set-up.

Sonuç düşünce ve wrap-up

HTC kesinlikle geçerli satır Windows Mobile 6.x cihazlar için en büyük lansmanı bugüne kadar line-up ile ilgili düşünüyorsanız iyileştirmeler gelişme devam beş HTC Windows Phone 7 cihazları büyük övgü !
Iletişim işleme gelişmeler nerede olduğunu öğrenmek için biraz daha fazla zaman ayırmak gerekir, ancak genel olarak biraz daha çabuk ve kararlı hissediyor. Ancak kullanımı bir hafta sonra daha söyleyebilirim ...:)
Indirme tut son HTC HD2 ROM ve gelişmeler hakkında ne düşündüklerini comment bırak?
ÖNEMLİ
Bu güncelleştirme, T-Mobile (ABD) HTC HD2 kullanım için tasarlanmamıştır, ve böylece istenmeyen yan etkileri olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder