11 Eylül 2011 Pazar

Zune yazılımı 4.7 - Windows 7 Kurulum ve Uygulamalar


Zune HD ile en parlak şeylerden biri, bir süre önce Zune yazılımı 4.2 için en son güncelleme alınan mükemmel ve son derece işlevsel bir masaüstü istemcisi,.
Bu Çünkü  Windows 7 lansmanı gün , sabahın erken saatlerinde Zune yazılımı için herhangi bir güncelleme olup olmadığını kontrol etmeye karar verdim. Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi mevcut bir güncelleştirme Evet vardı, ve umarım ben Windows Mobile 7 için bazı özellikleri görebiliyordu.:)

Zune yazılımı 4.7 - Güncelleme Windows Phone 7 özellikleri rulo!

Ben gerçekten heyecanlı ve Zune yazılımı yükseltme son derece kolaydır. Sadece güncelleme düğmesi ve yükseltme işlemi neredeyse sadece iki tıklama ile otomatik olarak yapılır çarptı.
Ilk Zune yazılımı Windows PC yükseltme yerel indirir.
Tamamen indirilen zaman yukarıdaki ekran gösterilir Son Kullanıcı Lisans Anlaşması, kabul etmek istenir.Kabul düğmesine tıklayın.
EULA kabul etti ve Zune yazılımı yüklemek için Yükle düğmesini tıklatın hazır olduğunda sonra.
Yukarıdaki ekran gibi yükleme ilerleme görmek wil!
Zune yazılımı 4.7 yüklü ve Zune HD 32GB ve umarım yakın gelecekte bir Windows Phone 7 cihaz bağlanmaya hazır! :)
Yukarıdaki ekran görüntüsü, Zune yazılımı Windows Phone 7 kancaları kapsar ünlü Zune yazılımının 4.7 sürümü, olduğunu görebilirsiniz ekran gösterir!

Windows Mobile 7 için Apps

Zune Marketplace ve Zune HD için Apps aşina olduğum için, Windows 7 için bu kavramları büyük bir sapma beklemiyoruz . Sekme pazara navigasyon ve kategori uygulamalar için seçim ne zaman görebilirsiniz sol denilen cihazlar başlığı . Burada Zune HD ve Windows Phone arasında seçim yapabilirsiniz! Yukarıdaki ekran Windows Phone seçili olduğunu görebilirsiniz, bu yüzden sadece bu cihazla uyumlu uygulamalar son kullanıcıya gösterilir.
Başlamadan önce sabahın erken saatlerinde Te ekran görüntüleri sade siyah fayans gösterir, ancak daha sonra geri gelecektir. Başlığı cihazları Aşağıda, solda başlığı türler görebilirsiniz.  Tür Windows Mobile 7 için uygulamalar arasında gezinmek için kolay hale kategoriler şunlardır . Ben bu türlerin bir statik olmadığını eminim, ama muhtemelen yeni türler ile zamanla gelişebilir düşünüyorum. Ancak aşağıdaki listeden başlatmak için kötü değildir:
  • Oyunlar;
  • Eğlence;
  • Fotoğraf;
  • Yaşam Tarzı;
  • Haberler ve hava durumu;
  • Sağlık ve spor;
  • Maliye;
  • Seyahat;
  • Seyrüsefer;
  • Sosyal;
  • Verimlilik;
  • Araçları;
  • İş;
  • Kitaplar ve referans;
Zune yazılımı 4.7 ayarları etrafında kazmak için başlattığınızda Windows Phone 7 yetenekleri diğer kanıtı bulabilirsiniz. Bu ayarları biri " web üzerinde daha fazla yapmak "ve sadece Windows Mobile 7 ile çalışan bir özelliktir . Yukarıda ekran görüntüsü (cihaz ayarları menüsü içinde) açıkça belirtilmiştir.
Hesap ayarlarınızı Windows Phone uygulaması Pazarı Zune Pass bilgisayarlar ve aygıtlar ek mevcut olduğunu göreceksiniz. 4.2 Zune yazılımının önceki sürümü bu tabii ki mevcut değildi.

Sonuç düşünce ve wrap-up

Mobil bölümü için büyük bir gün beri İlk başta ben, Microsoft sürüm Windows Phone 7 görmek için çok mutluyum. Bu resmi release / duyuru ile Windows Mobile Device Center ve Active Sync bir çağda (sadece hala Windows Mobile 6.x aile içinde satışa sunulacak) yanı sıra "sona erdi". Burada masaüstü istemci olacak güzel Zune yazılımı Windows Phone 7 cihaz ile multimedya senkronize !
Ama dahası da var. Gibi, müzik, video ve en önemli indirme satın almak ve uygulamaları yüklemek son 50 gişe rekorları kıran başlıkları açıkladı Windows Mobile 7 için Xbox LIVE oyunları ! Ayrıca ilgili haberler okudum 21 Ekim 2000 mevcut uygulamaları Windows Phone pazarda! Ne yazık ki bu henüz Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi tüm mevcut değildir.
Ayrıca Zune takımı "gibi bazı çok serin küçük tweaks ekledi cihazınız ile senkronize etmek için sürükle ve bırak şeyler "! Ne yazık ki henüz Zune yazılımı ile bağlanmak için Windows Phone 7 cihaz yoktur, ancakEngadget Samsung SGH-I917 Zune 4.7 bağlı bir video var !
Umarım Zune yazılımının gelecekteki sürümlerinde gördüğünüz bir özellik hakkında küçük bir yorum yerleştirmek istiyoruz. Kin Studio hatırla?
KIN Studio , metinler, arama geçmişi, fotoğraflar, videolar ve rehber otomatik olarak yedekler ve çılgın bir hafta sonu ya da yeni doğum günlerini yeniden yaşamak, zaman içinde geri dönmek kolay, böylece kişiselleştirilmiş bir dijital dergi doldurur. [...]
Bu bazı büyük Kin Studio Kin açılışında beni en çok etkiledi işlevselliği. Ancak HTCSense.com ve yeni HTC Sense HTC Desire HD ve HTC Desire Z Android gelen benzer bir işlevsellik görürseniz kesinlikle tüketiciler için çok değerli olabilir düşünüyorum .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder